Η "ALPHATONER MOΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ" με διακριτικό τίτλο  "ALPHA PRINT SERVICES MIKE", ΑΦΜ 801679087 και αριθμό ΓΕΜΗ 161351906000 ιδρύθηκε το 2021 (σε συνέχεια ατομικής εταιρείας ίδρυσης το 2008) με έδρα την Θεσσαλονίκη και με αντικείμενο εργασίας την εμπορία συμβατών αναλωσίμων για εκτυπωτές, φωτοαντιγραφικά και μηχανές γραφείου.

Έχοντας 16 χρόνια λειτουργίας αλλά και πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ψηφιακών συστημάτων αυτοματισμού γραφείων,  τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής συνδυάζει μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως

  • μεγάλη διαθεσιμότητα προϊόντων
  • ανταγωνιστικές τιμές
  • αξιοπιστία και ταχύτητα στις παραδόσεις
  • Υποστήριξη

Για να μπορεί να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των συνεργατών της για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τους, το 2013 μεταφέρετε σε νέες εγκαταστάσεις και από τον Ιανουάριο του 2017 ακολουθεί εκ νέου η μεταφορά της έδρας σε νέα διεύθυνση. 

Στην προσπάθεια για διαρκή ποιότητα και ανάπτυξη,  δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα κατασκευής των αναλωσίμων. 

Τα αναλώσιμα κατασκευάζονται με όλες τις προδιαγραφές, κατηγορίας "Grade A" , είναι πιστοποιημένα με ISO9001 και ISO14001,  εφάμιλλα των ΟΕΜ (Original) σε :  ποιότητα  - απόδοση  - εκτύπωση σε αριθμό αντιγράφων.

Η συνεργασία με την ALPHA PRINT SERVICES ΜΙΚΕ    είναι ένας τέλειος συνδυασμός με πολλαπλά οφέλη για τα καταστήματα πώλησης Υπολογιστών & Μηχανών Γραφείου, αλλά και για τους τεχνικούς φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και εκτυπωτών. 

Η ALPHA PRINT SERVICES ΜΙΚΕ, διαθέτει ένα ιδιαίτερα διευρυμένο, πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών που έχουν την τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν όλο το εύρος υπηρεσιών που απαιτείται.

Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργατών μας, στείλτε e-mail στο : info@alphatoner.gr ή    εγγραφείτε!